Synpunkter & fel Borås Stad

20180528_075835

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg med samma rubrik. Rubriken är samma som namnet på en app från Borås Stad. Den kan man använda för att tala om för de som arbetar i stadens tjänst sånt där som behöver rättas till. Kanske småsaker som man går och retar sig på. En trasig gatubelysning, ett hål i marken eller vad det nu är.

Min poäng var att om vi hjälps åt så blir vår fantastiska stad ännu lite bättre. Istället för att gnälla på politiker och tycka att de ska göra något.

För några veckor sedan använde jag appen. Jag har en träningsrunda upp på Ryas Åsar och från Alingsåsvägen finns en uppfart till spåren. När jag passerade upp för några veckor sedan konstaterade jag att det började växa in björksly och hänga över vägen. Dessutom låg det en del ris som någon fällt delvis ut över vägen. Troligtvis skulle det snart bli svårt att ta sig förbi.

Jag tog en bild, angav var det var och skickade in via appen. I stort sett omgående fick jag bekräftelse och senare på dagen ett svar att det skulle åtgärdas. Ärendet var överlämnat till rätt avdelning.

I tisdags morse när jag passerade igen konstaterade jag att nu var det röjt! Se bilden.

Jag konstaterar än en gång att det här fungerar suveränt bra. Om vi bara hjälps åt.

Bra va!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: